9 Remedii & Tratamente Naturiste Pentru Creșterea Părului

✔ Autor: Sara Nica
✅ Verificare medicală: Farm. Oltea Roman

Care sunt cele mai bune remedii & tratamente naturiste pentru creșterea părului? Cum vă pot ajuta ele?

Dacă sunteți mari iubitori de tratamente naturiste probabil doriți prima dată să apelați la ele pentru a avea un păr frumos. Așadar, în cele ce urmează vom vedea ce soluții aveți la îndemână și cum le puteți folosi.

Însă, trebuie să știți un lucru. Deși tratamentele naturiste pot ajuta când vine vorba de creșterea părului, nu toate sunt eficiente în tratarea căderii lui. Dar despre aceste aspecte vom discuta mai pe larg în articol.

Așa că haideți să începem!

Notă: Recomandarea noastră principală este să vizitați un specialist și să urmați tratamentul prescris, întâi de toate. Remediile de pe lista aceasta sunt mai degrabă adiționale.

Rezumat

Deși unii oameni cred că numai anumite tratamente precum anticonceționalele reduce căderea părului, s-a dovedit că remediile naturale sunt mai eficiente și mai sigure. 

Astfel, puteți încerca și remediile naturiste pentru a stimula creșterea părului, dar și pentru a trata căderea lui. Ce remedii puteți încerca?

Ei bine, există mai multe soluții ce pot fi folositoare în acest caz. Unele sunt locale, altele sunt interne, dar dacă le folosiți împreună cu siguranță rezultatul va fi unul mai bun.

Iată deci cele mai bune tratamente naturiste pentru creșterea părului:

Folexin

Gălbenuș de ou

Vitex

Miere

Ulei de ricin

Ulei de avocado

Urzică

Biotină

Rozmarin


După cum am explicat de-a lungul articolului, fiecare dintre aceste remedii poate fi folosit în moduri variate. Însă, pentru a avea un efect mai bun este necesar să le combinați. Astfel, recomandarea noastră este să folosiți remediile locale împreună cu cele interne.

Vestea bună pe care totuși v-o putem da este că există un supliment, Folexin, care conține mai multe extracte și vitamine importante pentru păr, unele chiar trecute în lista noastră. Iată câteva dintre ele:

  • biotină
  • urzică
  • zinc 
  • fier

Datorită acestor ingrediente și nu numai Folexin poate acționa asupra mai multor tipuri de cădere a părului. Astfel, în opinia noastră acesta este cel mai bun supliment pentru creșterea și căderea părului.

Cu siguranță este mai sigur decât alte tratamente pentru păr și vă poate ajuta mai mult. Așa că noi vă sugerăm să-l încercați și să vedeți chiar voi ce efecte poate avea.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Stimulează creșterea părului
  • Ajută  la tratarea căderii părului din interior
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive + mărturii

1. Folexin

Folexin (Recenzie) – Cel Mai Bun Tratament Natural Pentru Căderea Părului?

Primul tratament naturist pe care vi-l recomandăm este Folexin. Ce este Folexin și pentru ce se folosește? Ei bine, Folexin este un supliment pentru păr creat în SUA pentru a trata căderea părului și pentru a stimula creșterea lui.

Acesta este tratamentul naturist #1 de pe lista noastră deoarece conține o grămadă de ingrediente naturale și poate trata mai multe forme de cădere a părului. Iată cum acționează!

Folexin preț
Cum acționează Folexin:
  • stimulează din interior creșterea părului
  • oferă părului nutrienții de care are nevoie
  • acționează asupra mai multor cauze ale căderii lui
  • întărește firul de păr și previne căderea acestuia

Practic. Folexin întărește firul de păr prin faptul că îi oferă nutrienții de care are nevoie. Astfel, acesta devine mai puternic și nu mai cade atât de ușor. Astfel, Folexin vă ajută să preveniți căderea părului, dar și să aveți un păr mai sănătos.

Însă asta nu e tot. Acesta este eficient și dacă vă confruntați cu probleme de cădere a părului. Așa cum spuneam, Folexin poate acționa asupra mai multor cauze ale căderii părului. În plus, poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.

De fapt, este printre puținele tratamente interne pentru păr care au aceste avantaje. Deci haideți să vedem în ce cazuri este folositor Folexin.

Folexin pentru păr
Când este mai eficient Folexin?:
  • dacă vă cade părul din cauza deficienței de fier
  • în cauza căderii părului datorită carențelor nutriționale, precum cele de biotină sau zinc
  • dacă excesul de hormoni androgeni a cauza problema voastră

Desigur, Folexin nu este un produs care vă va scăpa de căderea părului peste noapte. Acesta are un efect de lungă durată, dar nu acționează imediat. Însă, cu siguranță se merită să-l încercați. Acesta este eficient mai ales în cazul în care aveți o cădere ușoară a părului.

Tocmai de aceea este important să începeți să luați un tratament de când observați că începe să vă cadă părul. În acest fel, veți putea trata această problemă mai ușor. 

Mai mult, voi puteți folosi Folexin și în alte cazuri de cădere a părului, dar ca ajutor suplimentar, pe lângă tratamentul propriu-zis. Același lucru vi-l sugerăm să-l faceți în cazurile severe de cădere a părului.

Deci, ce spuneți? Vreți să încercați Folexin și să vedeți chiar voi ce rezultate are? 

PE SCURT

Folexin este cel mai bun supliment pentru tratarea căderii părului pe care îl știm. Acesta acționează din interior asupra cauzei căderii părului și reușește să fie eficient în mai multe cazuri. Astfel, Folexin conferă părului rezistență și ajută la îmbunătățirea sănătății lui.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Stimulează creșterea părului
  • Ajută  la tratarea căderii părului din interior
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive + mărturii

2. Vitex

Vitex pentru căderea părului

Ați auzit până acum de Vitex? Știți pentru ce se folosește acesta? Ei bine, Vitex-ul este una dintre plantele medicinale benefice pentru femeile care se confruntă cu căderea părului și nu numai. Practic, Vitex-ul se folosește pentru prepararea diverselor suplimente pentru femei. 

Cum ce vă ajută Vitex-ul? De ce vi-l recomandăm? Această plantă este în primul rând folositoare pentru femeile care se confruntă cu o cădere a părului cauzată de ovarele polichistice. De fapt, sindromul ovarelor polichistice poate cauza și el căderea părului. Așadar, dacă vă confruntați cu această problemă cu siguranță vreți să știți ce remedii naturale puteți încerca.

Vitex-ul este unul dintre ele și are o grămadă de beneficii.

Vitex pentru păr
Avantajele Vitex-ului pentru păr:
  • ajută la ameliorarea simptomelor sindromului ovarelor polichistice
  • astfel, poate contribui și la reducerea căderii părului
  • reglează ciclul menstrual
  • ajută la menținerea echilibrului hormonal [1]

Practic, Vitex-ul este unul dintre tratamentele interne pe care le puteți folosi. Astfel, noi îl recomandăm mai ales în cazul unui dezechilibru hormonal cauzat de ovarele polichistice. Dacă căderea părului cu care vă confruntați este una hormonală acesta, alături de alte tratamente sau remedii naturiste vă poate ajuta.

Însă, prima dată trebuie să descoperiți cauza care a cauzat căderea părului vostru. În acest sens, vă recomandăm să mergeți la un specialist și chiar să faceți anumite investigații. 

Revenind însă la Vitex, haideți să vedem cum să îl folosiți pentru căderea părului:

  • luați un supliment pe bază de Vitex
  • beți ceai de Vitex
  • luați tinctură cu Vitex

După cum puteți vedea, sunt mai multe produse pe care le puteți încerca. Însă, nu uitați că Vitex-ul este o plantă ce poate fi folosită exclusiv de femei. Așa că bărbații vor trebui să apeleze la alte tratamente, nu la Vitex.

PE SCURT

Vitex-ul este una dintre plantele ce se folosesc pentru ameliorarea simptomelor sindromului ovarelor polichistice și nu numai. Astfel, acesta poate ajuta și în cazul căderii părului cauzat de acesta. Însă, acesta nu poate fi folosită decât de femeile care au probleme cu căderea părului.

E-Book Gratuit: 

"Cum Să Scapi De Căderea Părului - 8 Cauze + Tratamente"

3. Ulei De Ricin

ulei de ricin pentru căderea părului

A venit vremea să vorbim și despre un remediu local pentru căderea părului. Este vorba despre bine-cunoscutul ulei de ricin. Cu siguranță ați auzit de uleiul de ricin și de faptul că acesta este benefic pentru sănătatea părului vostru. 

Bineînțeles, fiind vorba despre un remediu local, nu putem spune că acesta poate trata de unul singur căderea părului. Însă, uleiul de ricin contribuie la întărirea firului de păr și astfel poate reduce căderea acestuia. 

ulei de ricin pentru păr
Beneficiile uleiului de ricin pentru păr:
  • reduce căderea părului și promovează creșterea lui
  • hidratează părul în profunzime
  • oferă firului de păr toți nutrienții de care are nevoie
  • întărește părul și îl face mai rezistent

Așadar, noi vă sugerăm să folosiți uleiul de ricin ca tratament preventiv pentru căderea părului sau ca remediu adițional pe lângă un alt tratament intern. 

Cum puteți folosi uleiul de ricin pentru păr? Ei bine, ca în alte cazuri, aveți mai multe opțiuni:

  • aplicați uleiul pe păr de 2-3 ori pe săptămână
  • preparați o mască de păr ce conține ulei de ricin
  • folosiți un tratament pentru păr pe bază de ulei de ricin

Dacă aveți părul gras, este mai bine să folosiți uleiul de ricin cu atenție. Acesta poate contribui la îngrășarea părului vostru, așa că nu recomandăm să-l lăsați pe scalp mai mult de 30 de minute. În schimb, dacă părul vostru este uscat este uleiul de ricin este chiar benefic pentru voi.

Așadar, puteți lua în considerare și uleiul de ricin dacă sunteți în căutarea unul remediu local pentru păr. Acesta este eficient mai ales dacă vreți să preveniți căderea părului sau în anumite cazuri ușoare, precum căderea părului sezonieră.

PE SCURT

Uleiul de ricin poate fi un remediu local eficient pentru păr, însă nu poate trata definitiv căderea lui. Cu toate acestea, îl puteți folosi pentru a întări rezistența firului de păr și pentru a stimula creșterea lui.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Stimulează creșterea părului
  • Ajută  la tratarea căderii părului din interior
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive + mărturii

4. Urzică

urzica pentru căderea părului

Urzica este un alt remediu cunoscut pentru creșterea și căderea părului. Tocmai de aceea o găsim în diverse tratamente sau produse pentru păr. Astfel, aceasta poate fi folosită în diferite moduri, atât ca tratament intern pentru păr, dar și ca tratament extern. 

Însă, înainte de a vorbi despre modalitățile în care puteți folosi urzica, haideți să vedem ce proprietăți are și cum vă poate ajuta. După cum intuiți, acestea sunt destul de multe.

ceai de urzică pentru păr
Proprietățile urzicii:
  • contribuie la creșterea sănătoasă a părului
  • oferă părului vitaminele și mineralele de care are nevoie (de exemplu fier)
  • poate ajuta la reducerea excesului de hormoni androgeni
  • previne căderea părului

Totuși, în realitate urzica are un efect destul de slab față de alte tratamente pentru căderea părului. De fapt, acesta este motivul pentru care nici nu o recomandăm ca prima soluție la care să apelați dacă aveți probleme cu căderea părului.

Desigur, voi o puteți folosi, însă alături de alte tratamente pentru păr. Iată cum:

  • beți cea de urzică zilnic
  • folosiți tinctură de urzică
  • spălați-vă pe cap cu un șampon de urzică
  • folosiți un tratament pe bază de urzică

Așadar, aveți mai multe opțiuni din care puteți alege. Fiecare produs are avantajele și dezavantajele sale, deci voi puteți opta pentru cel care vi se potrivește cel mai bine. Nu toată lumea iubește ceaiurile, nu-i așa?

Un ultim lucru pe care vi-l spunem despre urzică este că dacă o folosiți intern, aceasta este mai eficientă decât ca tratament local.

PE SCURT

Urzica poate avea și ea anumite beneficii pentru păr. Aceasta este poate contribui la restabilirea echilibrului hormonal și poate preveni căderea părului. Astfel, o puteți folosi atât intern, cât și extern.

5. Rozmarin

rozmarin pentru căderea părului

Deși este o plantă aromatică, ce se folosește deseori în bucătărie, rozmarinul poate fi benefic și pentru cei care vor să aibă un păr mai lung și sănătos. Poate ați auzit deja de rozmarin și de beneficiile sale pentru păr. De fapt, acesta a devenit tot mai popular pe internet în ultima vreme, alături de alte remedii naturiste pentru păr.

Ce beneficii are rozmarinul pentru păr? Ei bine, printre avantajele sale se numără următoarele:

  • promovează creșterea părului
  • are efect antifungic și antibacterian
  • stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului
  • reduce căderea părului [2]
  • promovează sănătatea scalpului

Desigur, nu putem compara rozmarinul cu un tratament țintit pentru căderea părului, dar cu siguranță acesta poate fi util. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care nu au probleme cu căderea părului, ci vor pur si simplu ca acesta să crească mai repede. În aceste cazuri, rozmarinul este mai eficient.

Așadar, haideți să vedem cum îl puteți folosi. Iată ce variante aveți:

  • ulei de rozmarin
  • produse cosmetice precum apa de rozmarin
  • ceai de rozmarin
  • șampon, balsam cu rozmarin

Aceste remedii se aplică local de mai multe ori pe săptămână. Dacă folosiți uleiul de rozmarin, nu uitați că acesta trebuie diluat cu ajutorul unul ulei purtător. Și, bineînțeles, sfatul nostru rămâne același: folosiți rozmarinul împreună cu alte tratamente (mai potente) pentru păr.

PE SCURT

Rozmarinul este una dintre plantele aromatice ce pot fi folosite și pentru creșterea sau căderea părului. Acesta ajută la îmbunătățirea sănătății părului și scalpului și contribuie la reducerea căderii lui și nu numai.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Stimulează creșterea părului
  • Ajută  la tratarea căderii părului din interior
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive + mărturii

6. Gălbenuș De Ou

gălbenuș de ou pentru păr

Dacă folosiți des măștile naturale pentru păr, probabil deja știți că oul, sau mai bine spus gălbenușul, este eficient pentru creșterea părului. De fapt, acesta se găsește în compoziția mai multor măști naturale pe care le puteți prepara acasă. Așadar, și gălbenușul de ou tot în categoria remediilor locale intră. 

Haideți să vedem cum vă poate ajuta!

gălbenuș de ou pentru creșterea părului
Proprietățile locale ale gălbenușului de ou:
  • este bogat în proteine și acizi grași 
  • conține biotină și alte vitamine esențiale pentru păr
  • oferă părului strălucire și elasticitate
  • ajută la îmbunătățirea sănătății scalpului și a părului 

Pentru a folosi gălbenușul de ou pentru creșterea părului tot ce trebuie să faceți este să preparați o mască de păr cu ajutorul lui. Această mască de păr poate conține numai gălbenuș sau puteți adăuga și alte ingrediente precum iaurt sau uleiuri esențiale

Noi însă vă vom spune cum să preparați o mască foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să luați un gălbenuș de ou și să urmați aceste instrucțiuni:

  1. Bate-ți un gălbenuș de ou și aplicați-l pe scalp.
  2. Lăsați-l sa acționeze aproximativ 30 de minute.
  3. Apoi, spălați-vă pe cap cu apă călduță, nu fierbinte. 

Desigur, voi puteți adăuga și alte ingrediente în această mască, dar aceasta este cea mai simplă rețetă pe care o puteți prepara. Cu toate acestea, nu uitați că acesta este mai degrabă un leac bătrânesc pentru căderea și creșterea părului decât un tratament propriu-zis.

Deci, nu vă puneți prea mare speranțe în el deoarece veți fi dezamăgiți.

PE SCURT

Gălbenușul de ou este unul dintre produsele ce se folosesc deseori pentru prepararea măștilor pentru păr. Astfel, acesta poate ajuta la stimularea creșterii părului deoarece conține o grămadă de vitamine și minerale benefice pentru acesta.

E-Book Gratuit: 

"Cum Să Scapi De Căderea Părului - 8 Cauze + Tratamente"

7. Miere

miere pentru păr

Mierea este un alt ingredient ce se folosește deseori în prepararea măștilor pentru păr și nu numai. Probabil știți deja câte șampoane și tratamente pentru păr sunt bazate pe miere. De ce se folosește ea în astfel de produse?

Ei bine, deoarece mierea este benefică pentru sănătatea părului vostru. Prin faptul că se asigură că părul vostru este sănătos, aceasta contribuie și la stimularea creșterii lui. Desigur, aceasta nu are efectul pe care îl are uleiul de ricin, de exemplu, dar beneficiile sale nu trebuie neglijate.

miere pentru creșterea părului
Beneficiile mierii:
  1. hidratează părul în profunzime
  2. hrănește părul, oferindu-i nutrienții de care are nevoie
  3. revigorează părul și îl face mai strălucitor
  4. are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene [3]
  5. protejează părul de impactul negativ al factorilor din exterior

După cum puteți vedea, mierea are suficiente beneficii pentru păr. Desigur, la fel cam multe alte remedii locale, aceasta nu poate trata definitiv căderea părului. Însă cu siguranță vă poate ajuta în felul ei.

Așa că, dacă vreți să o folosiți pentru păr, puteți încerca unul dintre următoarele produse:

  • șampon, balsam pe bază de miere
  • măști pentru păr cu miere
  • tratamente pentru păr cu miere

Dacă optați pentru un produs din comerț, să țineți minte că acestea au un efect destul de slab. Acest lucru este valabil mai ales pentru cele care nu sunt făcute special pentru creșterea sau căderea părului. 

În schimb, dacă vreți să preparați masca cu miere acasă, să vă asigurați că aceasta este lichidă. De asemenea, trebuie să vă spălați bine pe cap după ce folosiți măștile cu miere. Aceasta este lipicioasă și este mai dificil de îndepărtat. 

Deci, nu putem spune că mierea este una dintre primele variante pe care vi le recomandăm deoarece nu este forte ușor să o folosiți.

PE SCURT

Mierea are o grămadă de proprietăți care sunt benefice pentru sănătatea părului vostru. Aceasta este antibacteriană, antiinflamatoare și oferă părului strălucire, protejându-l totodată de factorii ce l-ar putea afecta în mod negativ.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Stimulează creșterea părului
  • Ajută  la tratarea căderii părului din interior
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive + mărturii

8. Ulei De Avocado

ulei de avocado pentru păr

Deși beneficiile sale nu sunt atât de cunoscute, uleiul de avocado este un alt remediu naturist ce vă poate ajuta să aveți un păr mai bogat. Acesta este unul dintre uleiurile vegetale ce sunt foarte ușor de utilizat, mai ales că se găsește în foarte multe magazine naturiste.

Un avantaj important al uleiului de avocado este acela că nu trebuie diluat. În plus, șansele sunt destul de mici ca să experimentați vreo reacție alergică la el. Așa că dacă vă place avocado, atunci și acest ulei poate fi un real ajutor pentru voi

Ce efect are asupra părului? Ei bine, haideți să vedem:

  • este antioxidant, deci protejează părul de factorii negativi din exterior
  • fortifică firul de păr
  • hrănește și hidratează părul în profunzime [4]
  • stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului

Desigur, multe dintre beneficiile sale sunt comune cu cele ale altor tratamente pentru păr. Însă asta nu îl face mai puțin util, dimpotrivă.

ulei de avocado pentru creșterea părului
Utilizarea uleiului de avocado pentru creșterea părului:
  1. Aplicați o cantitate moderată de ulei de avocado la rădăcina părului. 
  2. Masați-vă scalpul pentru câteva minute. 
  3. Lăsați uleiul să acționeze pentru 3 de minute sau chiar mai mult.
  4. Spălați-vă pe cap folosind un șampon blând.

Cum am spus și în cazul altor remedii de pe listă, nu vă face iluzii că acest ulei va putea să vă facă părul să crească peste noapte. Acest lucru este valabil mai ales dacă vă confruntați cu o cădere a părului destul de severă. 

Așadar, acesta este mai degrabă pentru îmbunătățirea sănătății părului vostru în general. Deci nu vă bazați numai pe el, căci nu poate face minuni.

PE SCURT

Deoarece este antioxidant și contribuie la reducerea inflamației de pe scalp, uleiul de avocado poate ajuta la stimularea creșterii părului. Așadar, îl puteți folosi pentru a vă masa scalpul regulat cu ajutorul lui.

9. Biotina

biotină pentru păr

Biotina sau vitamina B7 este una dintre vitaminele esențiale pentru sănătatea părului vostru. În lipsa ei, sănătatea părului vostru se deteriorează și astfel acesta poate cădea. Așadar, este foarte important ca organismul vostru să aibă suficientă biotină. 

Deci, vă poate ajuta biotina să aveți un păr mai frumos? Ei bine, aceasta este mai eficientă dacă problema pe care o aveți cu părul este cauzată de o carență de biotină. În aceste cazuri aceasta funcționează chiar bine. [5]

În alte cazuri, însă, biotina nu poate trata definitiv căderea părului. În schimb, aceasta poate contribui la îmbunătățirea sănătății lui. Deci, dacă doriți să o includeți pe lista remediilor naturiste pentru creșterea părului, puteți face acest lucru. Iată deci cum puteți beneficia de avantajele sale:

  • luați un supliment ce conține biotină
  • consumați alimente bogate în biotină

Există o grămadă de suplimente care conțin biotină, mai ales dacă vorbim despre suplimente pentru păr. Așadar, dacă vă confruntați cu o lipsă severă, cel mai bine ar fi să apelați la acestea. Desigur, și alimentele vă pot ajuta, însă nu așa de mult.

Dacă tot vorbeam de suplimente, vă reamintim că Folexin este un supliment excelent pentru cei care se confruntă cu probleme ale părului sau pur și simplu vor să-i stimuleze creșterea. În plus, acesta conține doza ideală de biotină, deci îl puteți încerca cu încredere. 

PE SCURT

Un al remediu pentru creșterea părului este biotina. Aceasta face parte dintre vitaminele esențiale pentru păr, astfel că în lipsa sa părul se poate degrada și poate chiar cădea. Deci, puteți încerca suplimentele cu biotină sau să consumați alimente bogate în biotină.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Stimulează creșterea părului
  • Ajută  la tratarea căderii părului din interior
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive + mărturii

Care E Cel Mai Bun Tratament Naturist Pentru Creșterea Părului?

Răspuns scurt: Folexin, spunem noi. 

Folexin conține multe vitamine și minerale menite să protejeze părul și să-i stimuleze creșterea. Astfel, acesta are biotină, fier și alte ingrediente care îl fac util în mai multe tipuri de cădere a părului.

Tocmai de aceea, noi vă recomandăm acest tratament pentru creșterea, dar și căderea părului. Folexin are anumite avantaje pe care nu le au alte produse pentru păr.

Folexin supliment pentru păr

Iată deci motivele pentru care recomandăm Folexin, cel mai bun supliment pentru căderea și creșterea părului pe care îl știm:

  1. Acționează din interior asupra mai multor cauze ale căderii părului.
  2. Stimulează creșterea părului deoarece întărește firul de păr.
  3. Oferă părului nutrienții de care are nevoie.
  4. Are un efect de lungă durată.

Spre deosebire de alte tratamente pentru păr, efectul suplimentului Folexin nu dispare odată ce nu îl mai luați. Acest lucru se datorează faptului că acesta este un supliment ce se bazează pe ingrediente naturale, deci are un efect de lungă durată.

În plus, este mult mai eficient decât tratamentele locale, care de cele mai multe ori nu tratează cauza problemei. Așa că veți avea numai de câștigat dacă încercați chiar voi suplimentul Folexin.

Recomandarea noastră #1 pentru Păr:

Folexin

Folexin pentru păr
  • Este un supliment pe bază de plante
  • Tratează cauzele interne ale căderii părului
  • Eficient în mai multe tipuri de cădere a părului 
  • Recomandat de mai mulți specialiști
  • Peste 3000 recenzii pozitive de la utilizatori
  •  Rezultate de lungă durată

Surse & Referințe Științifice:

[1] Extractul de vitex pentru problemele sistemului reproductiv feminin: un rezumat al studiilor clinice, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23136064/

[2] Rosmarinus Officinalis L.: folosit pentru tratarea căderii părului,, https://www.ijpsjournal.com/article/Rosmarinus-Officinalis-L.

[3] Mierea folosită în dermatologie și pentru îngrijirea pielii, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24305429/

[4] Uleiul de avocado: caracteristici, proprietăți și aplicare, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31185591/

[5] O recenzie a folosirii biotinei pentru păr, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28879195/

Sara Nica

Despre Autor

Sara Nica este autor în cadrul echipei Suplimentis și este pasionată de cercetare, în special pe nișa de sănătate. Domeniile sale de bază includ cosmetologia, sănătatea pielii și a părului, dar și remediile naturiste. Este întotdeauna la curent cu noutățile ce apar în domeniul medical, făcându-le cât mai accesibile și ușor de înțeles cititorilor noștri.


ETICHETE

remedii naturiste pentru căderea părului, remedii naturiste pentru creșterea părului, tratamente naturiste pentru căderea părului, tratamente naturiste pentru creșterea părului


Articole similare

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>